À la carte

Menyen vår står støtt i gode, norske råvarer. Du finn nokre klassikarar, men me likar å leika oss med nye idear og smakar i sesong. Me endrar menyen fire gonger i året, og har òg ein eigen selskapsmeny som kan bestillast ved førespurnad. På Mandelhuset får du mat laga med kunnskap og omtanke – rettar som både smakar kjent og godt, og som av og til overraskar litt.

Me ønskjer deg velkommen til ei god matoppleving på Mandelhuset.

Våre selskapslokaler.

  • Butikken

    HOVEDHUSET, GAMLE BUTIKKEN TIL KÅRE JOHNSEN

    Det opprinelige huset frå 1923, nyttast til restaurant og bar til dagen, men kan og nyttast til lukka selskap.

  • Festsalen

    NYBYGGET FRÅ 2017

    Festsal utsmykka med lokal kunst, velurgardiner og rustikke bord. Plass til 70 gjestar, kan lukkast heilt av frå resten.

  • Sjøhuset

    CHAMBRE SÉPARÉE

    Sjøhuset, tidlegare lager til butikken, vart bygga om til selskapslokale i 2009. Plass til 20 gjestar. Eit bygg for seg sjølv.

  • Naustet

    VÅRT NYE CHAMBRE SÉPARÉE

    Naustet har stått på nabotomten sida 1920. I 2020 forvandlet me det til ein koseleg stova, perfekt til selskap og glede.